Bröllopsdagen är en dag..

..som man aldrig vill ska ta slut. Det bubblar av kärlek, rinner glädjetårar till höger och vänster och man dansar tills skorna skaver. Det händer så mycket och man vill bara uppleva allt om och om igen.

Vi hjälper dig

att fånga alla dessa härliga skratt, varma kramar och bubblande känslor på både film och bild. För oss handlar det om att förmedla allt det ni inte vill glömma från dagen, så att ni kan uppleva det igen, fast hemma.

Vem är Mathilda?

Hennes vänner kallar henne för "Matti" eller "Mitte" ibland. Dem som känner henne från hennes tidigare innebandykarriär kallar henne för bubblan efter en tung förlust i ett kortspel vid 13 års ålder.. hon hann kamma hem ett sm-guld i globen innan klubban och karriären lades på hyllan trots allt.

Hon är en kärleksfull person med mycket energi, många bollar i luften och med nära till skratt.

Hon startade sitt bolag 2011 och har sen dess förevigat bröllop både i Sverige, Italien och Spanien samtidigt som hon fått träffa underbara människor och massa härliga personligheter.  Hon brinner för kärleken och har sällan ett öga torrt vid en vigsel.

Hon har väldigt nära till sina känslor och vi tror att det även speglar sig i hennes bilder.

"Det ska vara naturligt och i stunden, precis här och nu."

Vem är Tim?

Om dagarna jobbar han som marknadskoordinator/content creator. Kvällar och helger ägnas åt frilansjobb, allt från att filma bröllop till att klippa podcasts.

På fritiden hittar ni honom antingen i en padelhall, framför datorn jobbandes eller på en voi påväg någonstans, allt som oftast med en kamera i handen.

Han drivs av kreativitet, problem (framförallt att lösa dem), innovation och utmaningar. Upplever en märklig glädje när han blir inkastad i nya arbetsmiljöer där han inte känner sig helt trygg, älskar att kliva utanför sin comfort zone.

Och tillsammans

bor vi i Västerås men vår fantastiska dotter Bonnie och våra två katter, Bosse och Bibbi. Vi förlovade oss 2022 och har såklart planer på att gifta oss. Känner du någon duktig bröllopsfotograf/videograf? Hör av dig!

Mathilda om Tim

Tim är den snällaste och mest omtänksamma person som jag någonsin har träffat. Han är driven, nyfiken och otroligt kreativ. När jag jobbar tillsammans med Tim känner jag mig väldigt trygg och lugn. Vi vet vart vi har varandra i altargången och kompletterar varandra väldigt bra på bröllop då vi har fyra ögon på plats!

Tim about Mathilda

Mathilda är HELT otrolig. På alla sätt och vis. Nu ska väl detta kanske vara fokuserat på fotografbiten, men jag vill ändå flika in med att hon också är en fantastisk mamma till vår dotter, fästmö och helt enkelt den finaste människan jag träffat.

Hon tar sig an alla sina bröllop på ett, vad jag tror, unikt sätt. Hon lyssnar verkligen till vad ni som brudpar önskar och vill få ut av dagen. Allt från första fikan till leverans av foton.