Stort, stort grattis!

Först och främst, grattis till förlovningen och det planerade bröllopet! Vi är så glada över att just ni hittat just hit. you who have found us.

Om det är något ni vill veta, som ni inte kan hitta här, tveka inte på att hojta till, vår sammanlagda erfarenhet gör att vi kan svara på de flesta frågor och vi är helt med på att skräddarsy våra paket så att det passar just er.

Men hur funkar det då?

Om ni gillar det ni ser och magkänslan säger något i stil med “detta känns som människor vi kan lita på” (för magkänslan måste vara rätt, och att känna tillit till sin(a) fotograf(er) kommer verkligen underlätta för er), då skickar ni iväg en förfrågan via formuläret längst ner på denna sida, vi kikar hur tillgängligheten ser ut, svarar på era eventuella frågor och om allt ser bra ut så bokar vi in en kostnadsfri konsultation där ni får berätta allt om alla era planer för den stora dagen. Enkelt va?

Glömde också berätta att vi utgår från Västerås men tar oss mer än gärna upp eller ner i vårt avlånga land, eller varför inte utomlands?

Vi är inte bara fotografer under tiden vi är med. Vi är de som spenderar absolut mest tid mer er under dagen. Och det som skiljer oss från andra fotografer är givetvis vår bildstil, men kanske också att vi springer efter vatten, delar ut resorb på varma sommardagar, hänger upp lakan så att ingen ska se när du som brud smyger från en plats till en annan, agerar chaufförer till er first-look-location, hämtar svärfar när han virrat bort sig i jakt på toaletten.. ja, vi gör allt för att underlätta för er som brudpar.

Vår prisfilosofi

Vi förstår verkligen hur det kan vara att hantera kostnader och sätta en budget för ett bröllop, det gör vi verkligen. Men vi tror, kanske inte helt opartiskt, att foto och film är saker som är så viktiga att priset bör vara det sista du tänker på när du bokar.

Och till den tråkiga, men nödvändiga biten..

Prislappen. Vår prislista för 2023/2024 börjar på 30 000 kr för 3h film + foto. Som vi skrev tidigare så är vi allt som oftast superflexibla och skräddarsyr ett paket som passar just er. Så scrolla igenom våra videos och bilder och skicka sen iväg ett meddelande och säg hej!